The Ultimate Guide To petek tamiri

Wiki Article

Kombici çağırmak için güvenilir bir sistem kullanmalısınız. Sistem üzerinden kombici aramıyorsanız doğru referanslar ile yapılacak işi ve kendinizi güvenceye almalısınız. Kombinizde doğalgaz ile ilgili bir arıza söz konusu olduğu durumlarda bu yalnızca kombinizin bozulması anlamına gelmeyip yangın, gaz zehirlenmesi gibi daha kötü olaylara sebep olabilir.

Sizlere hizmet vermek için daima hazırız. Son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimiz sayesinde arızalarınızı kısa sürede gideriyoruz.

Doğada katı, sıvı ve gaz olarak adlandırılan maddenin halleri vardır ve maddenin halleri arasında sıcaklık değişimine bağlı olarak birbirine geçiş söz konusu olabilir.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Bu sebeple hem kombi arızalarınızın giderilmesi hem de rutin kombi muayeneleriniz için en yakın kombici ile iletişime geçmelisiniz. Kombinizin doğru çalışması elektrik, doğalgaz ve sudan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. 

Yoğuşmalı kombilerin isminde yer alan yoğuşma, gaz halinde bulunan bir maddenin çevresine ısı vererek sıvı hale geçme işleminden gelmektedir. 

Delinmiş olan peteklerin tamiri için petekteki delik tespit edilir ve ilaçla kapanıp kapanmayacağı kontrol edilir.

Merhabalar kendi özel ekibimizle geliyoruz kırmadan dökmeden robotic makinamız da tıkalınız ve su arızanızı cozuyoruz

Petek tamiri ya ilaçla ya da kaynakla yapılır diyen ve yapan kişiler de olsa biz tavsiye etmiyoruz. Kalorifer peteği delindi ise mutlak değiştirin. Delik kalorifer peteğini tamir etmek, delinmiş olan peteklerin tamiri için birilerini bulmak da zordur.

Kombi petek temizleme kimyasallarının en kalitesi ile çakıroğlu tesisat firması olarak petek temizliğiustalarımızla İstanbul’un tüm bölgelerine servis hizmeti veriyoruz.

Bir ingiliz anahtarı alın ve sızıntı yapan borunun bağlantısındaki somunu çıkarın ve petek tamiri boruyu serbest bırakın.

You're employing a browser that may not supported by Facebook, so we have redirected you to definitely a less complicated Edition to provide you with the very best expertise.

Petek bakımı kış aylarına girmeden yapılması önerilir. Hem sizin hem ev halkının sağlığı için göz ardı edilmeyecek konular arasında yer alır.

Bu yapıştırıcılar, sadece bir miktar basınca dayanabilir. Bu nedenle, kombi basıncınızın one-one,5 seviyesinden daha yukarıda olmadığına emin olun. Delik kalorifer peteğini tamir ettikten sonra boyamak isterseniz; “Petek Boyama” yazımıza linki tıklayarak geçiş yapabilirsiniz.

Report this wiki page